Orden KUNSKAP, KVALITET OCH SERVICE är grunden till det som idag är Nivex Top Safe AB. Nivex Top Safe har arbetat med säkerhetsskåp (det vi i dagligt tal kallar för Kassaskåp) och säkerhetsrelaterade produkter i över 30år. Vi är en slimmad organisation som alltid gör vårt yttersta för att ge våra kunder bästa tänkbara service. Tack vare lång erfarenhet och ett brinnande intresse för Säkerhetsskåp känner vi oss trygga i att hjälpa våra kunder att välja rätt skåp efter deras behov.

Nivex Top Safe finns representerade med försäljning och service över hela landet. I Höör ligger Huvudkontor, Lager samt Showroom och i Stockholm finns ytterligare ett kontor. I Höör lagerhåller vi drygt 1000 skåp vilket gör det möjligt för oss att säga att vi har ett av marknadens bredaste och mest fulltäckande sortiment. Tack vare vårt stora lager vågar vi sticka ut hakan och säga att vi från mottagen order till levererad produkt är en av de snabbaste leverantörerna på marknaden.

Nivex Top Safe arbetar med alla typer av ”Kassaskåp” t ex Säkerhetsskåp, Nyckelskåp, Nyckelgömmor, Brandklassade Stöldskyddsskåp S2, Dokumentskåp, Arkivskåp/Vertikalskåp, Värdeskåp, Medicinskåp och Stöldfördröjandeskåp m.m. Top Safe äger certifikaten på flertalet av sina produkter och har exklusiva avtal med alla sina leverantörer.

Har ni frågor eller funderingar ser vi gärna att ni kontaktar oss så att vi kan hjälpa till efter bästa förmåga.

Nivex TopSafe AB · Pumpvägen 7 · 243 93 Höör · Tel: 0413-216 40 · Fax: 0413-250 70 · info@topsafe.se
Gå till toppen

Kan vi hjälpa till med något?

Ring 0413-216 40